غذاهای سنتی کرهای، با تکیه بر استفاده از مواد اولیه متنوع مانند سبزیجات فراوان، برنج و انواع خمیرها، ارائهی تجربهای منحصر به فرد از طعمها را به شما میدهند. این غذاها، که با روشهای آمادهسازی متفاوتی نسبت به آنچه ممکن است شما عادت داشته باشید تهیه میشوند، اغلب مورد توجه علاقهمندان به غذا قرار میگیرند. درست کردن غذاهای کرهای در خانه ممکن است در نگاه اول دلهرهآور به نظر برسد، اما به محض آشنایی با دستورالعملهای پخت، متوجه خواهید شد که این روند لزوماً چندان دشوار نیست. با دستور پخت دقیق و مناسب، شما نیز میتوانید به راحتی غذاهای محبوب کرهای را در آشپزخانه خود تهیه کنید و لذت بردن از یک وعده غذایی متفاوت و خاص را با خانوادهتان تجربه کنید. اگر شما هم در جستجوی اکتشاف در دنیای شناخت غذای کرهای و کشف طرز تهیه خوشمزهترین غذاهای کره جنوبی هستید، با مجله همسفرشیم همراه باشید. نودل سیاه (Black Noodle) یا جاجانگمیون (Jajangmyeon) نودل یکی از شناخته شدهترینها خوراکیها در میان آنها است. اما همین غذای محبوب در آسیای شرقی با مواد مختلفی تهیه میشود و غذاهای گوناگونی را میتوان با آنها تهیه کرد. نودل سیاه یکی از غذاهای درست شده با نودل است با عنوان بلک نودل (black noodle) یا به زبان کرهایها به «جاجانگمیون» یا نودل با سس لوبیای سیاه معروف است.