7 غذای خوشمزه ترین و معروف‌ کشور کره جنوبی

غذاهای کره ای و محبوبیت آن ها

غذاهای سنتی کره‌ای، با تکیه بر استفاده از مواد اولیه متنوع مانند سبزیجات فراوان، برنج و انواع خمیرها، ارائه‌ی تجربه‌ای منحصر به فرد از طعم‌ها را به شما می‌دهند. این غذاها، که با روش‌های آماده‌سازی متفاوتی نسبت به آنچه ممکن است شما عادت داشته باشید تهیه می‌شوند، اغلب مورد توجه علاقه‌مندان به غذا قرار می‌گیرند. درست کردن غذاهای کره‌ای در خانه ممکن است در نگاه اول دلهره‌آور به نظر برسد، اما به محض آشنایی با دستورالعمل‌های پخت، متوجه خواهید شد که این روند لزوماً چندان دشوار نیست. با دستور پخت دقیق و مناسب، شما نیز می‌توانید به راحتی غذاهای محبوب کره‌ای را در آشپزخانه خود تهیه کنید و لذت بردن از یک وعده غذایی متفاوت و خاص را با خانواده‌تان تجربه کنید. اگر شما هم در جستجوی اکتشاف در دنیای شناخت غذای کره‌ای و کشف طرز تهیه خوشمزه‌ترین غذاهای کره جنوبی هستید، با مجله همسفرشیم همراه باشید. نودل سیاه (‌Black Noodle) یا جاجانگمیون (Jajangmyeon) نودل یکی از شناخته‌ شده‌ترین‌ها خوراکی‌ها در میان آن‌ها است. اما همین غذای محبوب در آسیای شرقی با مواد مختلفی تهیه می‌شود و غذاهای گوناگونی را می‌توان با آن‌ها تهیه کرد. نودل سیاه یکی از غذاهای درست شده با نودل است با عنوان بلک نودل (‌black noodle) یا به زبان کره‌ای‌ها به «جاجانگمیون» یا نودل با سس لوبیای سیاه معروف است. نودل سیاه کیمچی (kimchi) کیمچی کاهو و کیمچی پیازچه و کیمچی ترب بسیار مشهورند. موچی (Mochi) موچی (mochi) نوعی کیک برنجی است که البته فقط با آرد برنج تهیه نمی‌شود و می‌توان با آرد گندم و غلات هم آن را درست کرد. کیک برنجی (Rice Cake) کیک برنجی یکی ازمعروف‌ترین غذاهای کره‌ای با برنج است که به صورت بخارپز آماده می‌شود. پنکیک مغزدار کره‌ای یا هوت تئوک (Hotteok) پنکیک پفکی مغزدار و شیرین کره‌ای است که با خمیر مخصوص درست می‌شود و داخل آن از انواع مغزهای شیرین پر شده است. رولت تخم مرغ و سبزیجات (Korean Egg Roll) رولت املت کره ای نودل کیمچی (Kimchi Noodles) غذای سنتی از سبزیجات نمکی و تخمیر شده مانند کلم ناپا، تربچه کره‌ای و خیار تهیه می‌شود

خروج از نسخه موبایل