یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی، بریانی اصفهان است که در این مقاله میخواهیم طرز تهیه بریانی را برای شما بگذاریم.
مواد لازم برای تهیه بریانی
توجه داشته باشید که این مواد برای 4 نفر است:
- گوشت گوسفندی، 600 گرم
- پیاز، 1 عدد
- زعفران دم کرده، 1 قاشق غذا خوری
- جگر سفید، یک دوم
- چوب دارچین، یک تکه
- نمک و فلفل سیاه، به مقدار لازم
- زردچوبه و دارچین، به مقدار لازم
طرز تهیه بریانی چیست؟
اول باید گوشت و جگر را خرد کنید. سپس به قابلمه بریزید و پیاز را 4 قسمت کنید و داخل قابلمه بریزید. در آخر نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و چوب دارچین را نیز به قابلمه بریزید. آب را به مقداری اضافه کنید که تا یک انگشت بالای مواد باشد. زیر قابلمه را روشن کرده تا به مدت 2 تا سه ساعت این غذا بپزد.
بعد از پخت، گوشت و جگر سفید را چرخ کنید. آب گوشت را نیز از صافی رد کنید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید و زعفران را به آن اضافه کنید. گوشت را ورز بدهید. چنانچه کفگیر مخصوص بریانی دارید بر روی حرارت ملایم قرار دهید. اگر این کفگیر را ندارید، از تابه استفاده کنید.
پودر دارچین و روغن را به داخل تابه بریزید و بعد از اینکه روغن داغ شد، گوشت را داخل آن میریزیم. سپس گوشتها را با پشت قاشق فشار دهید. نان را داخل آب گوشت زده و بر روی سینی قرار دهید. سپس بریانی را بر روی نان بریزید. در آخر میتوانید آن را سرو کنید. برای تزیین میتوانید از مغز گردو استفاده نمایید. همچنین در کنار گوشت، جگر سفید را قرار دهید.
در مجله همسفرشیم، در بخش غذای محلی در دسته راهنمای سفر غذهای شهرهای مختلف ایران وجود دارد که شما میتوانید با آن آشنا شوید و طرز تهیه آن را یاد بگیرید. سپس آن را برای مهمانان خود سرو کنید.
معروفترین و خوشمزه ترین غذاهای محلی استان های مختلف ایران
خطرناکترین و کشنده ترین غذاهای دنیا؛ هشداری برای گردشگران