باهم آش دوغ بپزیم ! طرز تهیه آش دوغ خانگی اصیل و خوشمزه

باهم طرز تهیه آش دوغ اردبیل رو یاد بگیریم.

آش دوغ معروف ترین خوردنی محلی اردبیل:

آش دوغ، یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین آش‌های اردبیل، در مناسبت‌های مختلف توسط بانوان این شهر تهیه می‌شود. این آش با ترکیبی ساده از مواد اولیه و به آسانی قابل تهیه است. در ادامه، طرز تهیه آش دوغ محلی و خانگی را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

  • دوغ محلی یا ترش
  • تخم مرغ
  • برنج نیم‌دانه یا محلی
  • آرد (اختیاری، برای غلیظ شدن آش)
  • نخود
  • سبزی آش (تره، گشنیز، شوید و مقدار کمی نعناع)
  • سیر تازه
  • نمک و فلفل به میزان لازم

نکته: می‌توانید برای طعم و عطر بیشتر، از نعناع داغ و پیاز داغ برای تزئین آش استفاده کنید.

 

طرز تهیه :

برنج و نخود را از قبل خیس کنید و سپس بپزید تا نفخ آن‌ها گرفته شود.
سبزی‌ها را ریز خرد کنید و برای طعم بهتر، می‌توانید چند عدد پیازچه را نیز خرد کرده و به آن‌ها اضافه کنید.
برنج، آرد (در صورت تمایل برای غلیظ شدن آش) و تخم مرغ را داخل قابلمه بریزید و یک لیوان دوغ به آن اضافه کنید.
مواد داخل قابلمه را با چنگال به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه خوب هم بزنید.
سپس دوغ باقی‌مانده، سبزی خرد شده و نخود پخته را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا آش به جوش بیاید و غلیظ شود.

نکته: برای عطر و طعم بیشتر می‌توانید در انتهای پخت، سیر رنده شده را به آش اضافه کنید. همچنین می‌توانید برای تزیین از نعناع داغ و پیاز داغ استفاده کنید.

و پس از پختن آش ان را با نعناع داغ ، سیر، نمک‌ نوش جان کنید.

در این مقاله در سایت همسفر به طرز تهیه آش دوغ پرداختیم ، برای اطلاعات بیشتر میتوانید از بخش غذای محلی دیدن کنید .

سفر به دنیای آشپزی آذربایجان

 

خروج از نسخه موبایل