خطرناکترین و کشنده ترین غذاهای دنیا؛ هشداری برای گردشگران
فاصله ای به اندازه صدم ثانیه بین مرگ و زندگی
سراسر جهان شاهد تهیه و مصرف غذاهایی است که به دلیل خطرات احتمالیشان، از مسمومیت غذایی خفیف تا حوادث بسیار جدیتر مانند ایجاد بیماریهای کشنده یا حتی مرگ، میتوانند سلامت افراد را به شدت به خطر اندازند. در این مقاله در مجله همسفرشیم، قصد داریم به بررسی و معرفی برخی از خوراکیهایی بپردازیم که به دلیل خطرات بالقوهای که با مصرفشان همراه هستند، به عنوان خطرناکترین غذاهای جهان شناخته میشوند. این غذاها در نقاط مختلف دنیا تهیه و عرضه میشوند.
ماهي فوگو Fugu؛ بازی با زندگي
فوگو يک خوراک دريايي خطرناک است و غذاي سنّتي مردم استان «ياماگوچي» ژاپن به شمار ميرود. اين غذا از بادکنک ماهيهاي سمّي تهيه ميگردد. آشپزها اگر قسمتهاي زهردار ماهي را با دقّت جدا نکنند این خوراک بسیار خطرناک و کشنده است.
پنیر ماگوتی؛ غذایی با طعم وبا
در واقع چنین چیزی با عنوان “پشه پنیری” وجود دارد که فرآیند تخمیر آن تسهیل گردد، برخی از ایتالیایی ها از خوردن پنیر تهیه شده از شیر گوسفند همراه با ماگون بسیار، لذت می برند.کسی که این غذا را می خورد باید آماده درد، اسهال، استفراغ و گرفتگی عضلات باشد.
مغز میمون؛ جنون آمیز
باید بدانید كه طبق برخی شایعه ها در بعضی از مناطق آسیا، مغزهای موجود در این غذا از میمون های زنده جمع آوری شده است،با خوردن این غذا ویروسی كه باعث بروز بیماری كرستفیلد جاكوب می شود، در یك بافت عصبی یافت می شود، و این دقیقاً همان چیزی است كه با خوردن این غذای عجیب، وارد بدنتان می گردد.
قارچ های وحشی؛ سردرد وحشتناک
اثرات خوردن (نوع نادرست) قارچ در سرتاسر جهان می تواند از ابتلا به یك سردرد معمولی تا نارسایی كلیوی و مرگ متفاوت باشد.
قورباغه عظیم الجثه؛ نامیبیا
قورباغه های در معرض انقراض، به عنوان یك خوراكی لذیذ در نامیبیا در نظر گرفته می شوند، اما پس از فصل جفت گیری و زمانیكه احساس شد كه سم بدنشان كم تر است، خورده می شوند. سم آنها، اوشیكتاكالا نام دارد و می تواند منجر به نارسایی كلیوی و حتی مرگ گردد.
نشاسته كاساوای خام؛سرگیجه، استفراغ و غش كردن
این گیاه در امریكای لاتین و افریقا، جزء اصلی هر غذایی را تشكیل می دهد،خوردن آن به صورت پخته شده، خوب است. اما خوردن آن به صورت خام و یا تهیه شده به شیوه ای نادرست، می تواند باعث رها شدن سیانور در بدن شما گردد.
اختاپوس زنده ، كُره
چنگك های جذب كننده بر روی شاخك ها به قدری تازه هستند كه همچنان (موقع لمس كردن) عكس العمل نشان می دهند. این یعنی اینكه به دیواره های داخلی گلو و دهان شما می چسبند و به این ترتیب خطر خفگی را به وجود می آورند. برخی از مردم كره ای چند قدم هم جلوتر می روند و تمام اجزای اختاپوس را به صورت خام می خورند.
بهترین شهرها برای مسافرت در تابستان