شکم گردی

10 غذای خاص در سرتاسر دنیا

غذاهایی شگفت‌انگیز که تا به حال ندیده‌اید!

در سرتاسر جهان، فرهنگ‌ها و آداب و رسوم مختلف، طعم‌ها و غذاهای منحصر به فرد خود را دارند. برخی از این غذای خاص، به دلیل مواد اولیه خاص، روش‌های پخت و پز غیرمعمول یا ظاهر عجیب و غریبشان، در نگاه اول عجیب و غریبه به نظر می‌رسند. اما این غذاها، بخشی جدایی‌ناپذیر از فرهنگ و تاریخ مردمان مختلف هستند و تجربه‌ای منحصر به فرد از طعم‌ها و مزه‌ها را به ارمغان می‌آورند.

چه چیزی یک غذا را عجیب و غریب می‌کند؟ آیا طعم، ظاهر، یا ترکیبات غیرمعمول آن؟

در این مقاله، به سفری هیجان‌انگیز به دنیای طعم‌های عجیب می‌رویم و 10 غذای خاص در سرتاسر دنیا را معرفی می‌کنیم.

لیست 10 غذای عجیب و غریب

  1. سوپ چشم ماهی (ژاپن): این سوپ سنتی، از چشم ماهی، گوجه فرنگی، فلفل و ادویه جات تهیه می‌شود. طعم این سوپ، شور و تند است و در بین مردم محلی طرفداران زیادی دارد.سوپ چشم ماهی
  2. کاسو مارزو (ساردینیا): این پنیر سنتی ساردینیایی، از شیر گوسفند و لارو مگس تهیه می‌شود. لاروها، طعم تندی به پنیر می‌دهند و ظاهر عجیب و غریبی به آن می‌بخشند.کاسو مارزو
  3. بالوت (فیلیپین): بالوت، جنین اردک بارور شده است که به صورت آب‌پز یا بخارپز مصرف می‌شود. این غذا، در فیلیپین و برخی دیگر از کشورهای آسیای جنوب شرقی طرفداران زیادی دارد.بالوت
  4. ساناکجی (کره جنوبی): ساناکجی، اختاپوس زنده‌ای است که به صورت تکه تکه شده و با روغن کنجد سرو می‌شود. این غذا، به دلیل خطر خفگی در هنگام خوردن، باید با احتیاط مصرف شود.
  5. فیجی (غذای خونی): فیجی، غذای سنتی مردم ماسایی در کنیا، از مخلوط خون گاو، شیر و پنیر تهیه می‌شود. فیجی طعمی قوی و بافتی غلیظ دارد و به عنوان یک غذای مقوی و انرژی‌زا شناخته می‌شود.
  6. هاکارل (ایسلند): هاکارل، گوشت کوسه گرینلندی است که به صورت تخمیر شده و خشک شده مصرف می‌شود. این غذا، طعمی قوی و تند دارد و به دلیل بوی تند آن، باید با احتیاط مصرف شود.هاکارل
  7. ویتل (مکزیک): ویتل، کرم‌های حشره‌ای هستند که به صورت سرخ شده یا بو داده مصرف می‌شوند. این غذا، منبع غنی پروتئین و ویتامین است و در مکزیک و برخی دیگر از کشورهای آمریکای مرکزی طرفداران زیادی دارد.
  8. سوپ خفاش (پالائو): سوپ خفاش، از خفاش میوه‌ای تهیه می‌شود و در پالائو و برخی دیگر از کشورهای جزایر اقیانوس آرام مصرف می‌شود. این غذا، طعمی قوی و خاص دارد و به دلیل خطر انتقال بیماری‌های زئونوز باید با احتیاط مصرف شود.
  9. تارانتولای سرخ شده (کامبوجیا): تارانتولای سرخ شده، از عنکبوت‌های بزرگ تهیه می‌شود و به عنوان یک میان وعده در کامبوجیا و برخی دیگر از کشورهای آسیای جنوب شرقی مصرف می‌شود. این غذا، طعمی ترد و شور دارد و به دلیل ظاهر عجیب و غریب آن، مورد توجه گردشگران قرار می‌گیرد.
  10. کاسو فراگیدو (پرتغال): کاسو فراگیدو، پنیر سنتی پرتغالی است که از شیر گوسفند و پنیر بز تهیه می‌شود. این پنیر، طعمی تند و قوی دارد و به دلیل کرم‌های زنده‌ای که در آن وجود دارند، به نام پنیر کرم‌دار نیز شناخته می‌شود.
نکات تکمیلی

این 10 غذا، تنها نمونه‌ای از غذاهای عجیب و غریب در سرتاسر دنیا هستند. در بسیاری از فرهنگ‌ها، غذاهای عجیب و غریب، نه تنها طعمی خاص دارند، بلکه نمادی از سنت‌ها و آداب و رسوم مردمان آن منطقه به شمار می‌روند.

اگر به دنبال تجربه‌ای منحصر به فرد از طعم‌ها و مزه‌ها هستید، امتحان کردن غذاهای عجیب و غریب می‌تواند گزینه جالبی باش البته می‌توانید به مجله بانوان والارویا سر بزنید. همچنین شما  می‌توانید مطالب مربوط به شکم‌گردی را در مجله گردشگری همسفرشیم مطالعه کنید.

سفر به دور دنیا بدون ویزا با ۱۰ نوشیدنی محبوب!

4 تا از ممنوعه‌ترین و مرگبارترین لوکیشن‌ها در ایران!

10 دسر محبوب از سراسر دنیا

10 مرکز خرید مشهد برای هر سلیقه و بودجه‌ای

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا